Over ons

Een stukje schrijven voor onze website, waar moeten we beginnen, …
Wij zijn Tony en Arjan, alle twee woonachtig in Dinxperlo.

We waren collega’s binnen justitie, na veel mooie jaren was het tijd voor iets anders, iets wat we beiden graag wilden. In Dinxperlo kwam het pand vrij, dit was onze kans! En we zijn het avontuur in gedoken! We hebben ons laten opleiden door een chefkok om zo heerlijke luxe broodjes te maken. We hebben een speciale barista training gevolgd om onze klanten een goede en mooie koffie te kunnen serveren. We kunnen hier ook echt van genieten!.Als mensen het bij ons fijn hebben geeft dat een super gevoel. We willen kwaliteit bieden, en we geven eten en drinken de aandacht die het verdient.

Van onze passie ons beroep maken, een droom najagen, je hart volgen en daar was LEF!

LEF is geen standaard café, geen bruine kroeg maar een soort tweede huiskamer. We willen dat ieder zich ‘thuis’ voelt bij ons. Van de senior die in de ochtend graag zijn krantje leest met een kop koffie, van ouders met kinderen die er even uit willen, even ontspannen met wat lekkers, LEF is er voor jong en oud, Samen met je vriendinnen even bijkletsen met een lekker wijntje, vrienden die samen komen voor een speciaal biertje, dat lekkere broodje tijdens de lunch. Iedereen is welkom!

We hebben in het pand verschillende ruimtes gecreëerd, je kunt zo gaan zitten waar je wilt, en welke sfeer bij je past. Bijpraten aan de lange tafel, of even de krant aan de leestafel, even alleen rustig op de bank, net waar de klant op dat moment zin in heeft. Ook voor de kinderen hebben we een speelhoekje Lef is een Wooncafe, naast vers huisgemaakte cake, verschillende ontbijt arrangementen, biologische koffie, eerlijke chocolade hebben wij er voor gekozen om ook woonassecoires en kado artikelen te verkopen, dit geeft tevens ook de huiselijke sfeer. Alles wat je bij LEF ziet is te koop, van de stoel waar je op zit tot het schilderijtje aan de muur. Het interieur en de assecoires wisselen daarom ook vaak.

Een aantal vaste merken zijn o.a. Froy & Dind, Present Time en MRS Bloom. Geen dertien in een dozijn.

We vinden het leuk om in te spelen op de trends, een beetje anders mag.

Laat je verrassen en kom naar LEF

Wie zijn wij?